048 534 61 82   info@kaasjesbijlou.nl

Kaas en noten

Wij hebben diverse soorten goudse kazen. Zo hebben wij onze eigen lijn van jong tot en met heel erg oud. Deze kazen worden op ambachtelijke wijze en met veel liefde gemaakt. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dier- en welzijn en dat proef je terug in de kaas.

Er zijn steeds meer ontwikkelingen waarbij de kaas zo klimaatneutraal mogelijk worden geproduceerd, dit voor het behoud van onze planeet.

Daarnaast hebben wij diverse Boeren kazen welke op traditionele wijze van rauwe melk gemaakt worden. Deze zijn ook te krijgen met diverse soorten kruiden.

 

Liever geitenkaas? Hier hebben wij ook diverse varianten van in huis, allemaal van 100% Nederlandse melk.

Wij kunnen de kazen gratis voor u vacumeren zodat u deze mee kunt nemen op vakantie, maar dit doen we ook als u een stukje kaas cadeau wilt geven. Op deze manier komt er geen zuurstof bij de kaas en blijft hij langer lekker.

Wilt u een lekker kaasplankje met zachte kaasjes, neem dan een kijkje in onze koelvitrine.

Deze wordt wekelijks gevuld met diverse varianten uit verschillende landen. Vraag ons gerust om advies.

Ook voor kaasfondue kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de kazen die u uitzoekt voor u raspen. Geen zin om te wachten? Bestel het dan van te voren. Tevens maken wij zelf kant-en-klare kaasfondue. Wij hebben hem al gemaakt, dus u hoeft hem alleen nog maar op te warmen en lekker op te eten.

Vers gebrande noten

Wist u dat wij onze noten zelf branden?

Wij hebben diverse soorten mixen en branden bijna dagelijks. Wilt u iets gebrand hebben wat niet in de notenbar ligt, dan kunt u dit gerust bij ons bestellen.

Ook zoutjes, rijstcrackers en diverse soorten nootjes omhuld met chocolade ontbreken niet aan het assortiment.

Kaasjes bij Lou gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees meer in onze Privacy verklaring en disclaimer